top of page
Search

Tieteentekijöiden liiton esittelyssä tieteentekijä Eeva Siljamäki


Tieteentekijöiden liiton esittelyssä tieteentekijä Eeva Siljamäki

Taiteelle olisi tarvetta yhteiskunnan hyvinvointipalveluissa

Viime aikoina on yhä paremmin tajuttu, miten suuri vaikutus kulttuurilla on ihmisen henkiseen ja jopa fyysiseen hyvinvointiin. Musiikin maisteri, musiikkipedagogi ja äänityöläinen Eeva Siljamäki valmistelee improvisaatioon sekä taiteen soveltavaan käyttöön keskittyvää väitöstyötä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian koordinoimassa, Suomen Akatemian rahoittamassa ArtsEqual –hankkeessa. Tutkimustiedon kertymisen myötä kulttuurin hyödyntämistä on alettu kokeilla erilaisten projektien puitteissa. Siljamäki oli mukana kehittämässä taideinterventiota sosiaalisia tilanteita ja esiintymistä jännittäville yliopisto-opiskelijoille...

Lue lisää osoitteessa: http://50tieteentekijaa.fi/tieteentekija/eeva-siljamaki/

#Tieteentekijöidenliitto #tutkijaesittely #tutkijanelämää #uniarts #musiikkikasvatus #artsequal

bottom of page